Nalburadam.com’dan Ekim Ayına Özel Kampanyalı ve İndirimli Ürünler!

06-10-2023 13:02
Nalburadam.com’dan Ekim Ayına Özel Kampanyalı ve İndirimli Ürünler!

Ekim ayına özel kampanyalar ve indirimler Nalburadam.com'da! Kış aylarına girmeden farklı kategorilerdeki eksik ekipmanlarınızı tamamlamak, hırdavat malzemelerinizi yedeklemek artık çok kolay. İhtiyacınız ister boya malzemeleri olsun, ister iş ekipmanları ya yapı kimyasalları tüm tadilat ve yapı işlerinizi kolaylaştıracak ürünler büyük indirimler ile sayfalarımızda sizi bekliyor! Bu yazımızda, indirimdeki ürünler kategorisinde oldukça popüler olan bazı ürünlerimizi sizin için seçerek tanıttık. 

Delme ve Vidalama El Aletleri


Bosch hafif hizmetler kategorisindeki Bosch EasyImpact 18V-40 (Çift Akü, 2,0 Ah) isimli bu ürün evinizde ve bahçenizde çeşitli işler için çok yönlü kullanım sunan bir alettir. Bosch ürün ailesine aşina olan kullanıcıların yakından tanıdığı bu cihaz, vidalama, delme ve darbeli delme işlemlerini tek bir aletle kolayca gerçekleştirmenizi sağlar. Temel özellikleri arasında yer alan 2 vitesli şanzımanı ve 20 tork ayarı, her türlü uygulama için yeterli güç ve hız sunar. Bu sayede Ahşap, metal, plastik ve duvar gibi farklı malzemelerde vidalama, delme ve darbeli delme işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.


Ayrıca bu alet, kolay vida ucu ve matkap ucu değişimi için çok yönlü bir 13 mm'lik tek kovanlı mandrenle donatılmıştır ki bunun sağladığı bir kullanım kolaylığı olarak farklı işler için hızlıca geçiş yapabilirsiniz. Teknik verilere gelince, bu alet 18V'luk bir akü ile çalışır ve 2,0 Ah kapasitesine sahiptir. Maksimum torku 40,0 Nm'dir ve 20 farklı tork kademesi bulunur. Ayrıca, darbe işlemleri için maksimum darbe sayısı 24.450 darbe/dakika olarak belirlenmiştir. Mandreni 13 mm'liktir ve maksimum vida çapı 8 mm, çelikte delme çapı 13 mm, ahşapta delme çapı 30 mm ve duvarda delme çapı 13 mm'dir.


İnce ve ergonomik tasarımı sayesinde Bosch EasyImpact’in bu ürününü uzun süre kullanabilirsiniz. Ayrıca üründe ışığı yetersiz alanlarda ve koşullarda çalışmanızı kolaylaştıran bir LED ışığı bulunur. Dahası POWER FOR ALL sistemi sayesinde, Bosch EasyImpact 18V-40 aynı akü ve şarj cihazını diğer ev ve bahçe el aletleri ile paylaşabilir.


Satın alma işleminizi tamamladıktan sonra Bosch EasyImpact 18V-40, 2 adet PBA 18V 2.0Ah V-A akü paketi, şarj cihazı (AL 18V-20), takım çantası ve ikili vidalama ucu ile birlikte kargolanır. Bu özelliklerle, pek çok  ve bahçe işlerinizi daha hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz.


Ürünün diğer özelliklerini ve kampanyalı Bosch el aletleri fiyatlarını hemen linkten inceleyebilirsiniz!


 Bosch'un EasyImpact 18V-40 modelinin bir üst versiyonun olan Bosch EasyImpact 18V-40+SBox (2x1.5Ah), küçük el aleti kullanıcılarına daha fazla verim ve güç sunar. Bosch Hafif Hizmet kategorisinde yer alan bu ürünün özelliklerini ve EasyImpact 18V-40 modeline göre bazı avantajlı farklarını şu şekilde sıralayabiliriz:  


Bosch EasyImpact 18V-40+SBox, çok yönlü 13 mm'lik tek kovanlı mandreni ile hızlı ve kolay vida ucu ve matkap ucu değişimi sunar. Bu özellik, farklı uygulamalara hızlı geçiş yapmanıza olanak tanır. Yine 2 vitesli şanzıman ve 20 tork ayarı, her türlü iş için yeterli güç ve hız sağlar. Bu, ahşap, metal ve plastik gibi farklı malzemelerde vidalama, delme ve darbeli delme işlemlerini daha verimli hale getirir. Teknik verilere gelisek, bu ürün 18V'luk bir akü ile çalışır ve 1,5 Ah kapasitesine sahiptir. Maksimum torku 40,0 Nm'dir ve 20 farklı tork kademesi bulunur. Ayrıca, darbe işlemleri için maksimum darbe sayısı 24.450 darbe/dakika olarak belirlenmiştir. Mandreni 13 mm'lik anahtarsızdır ve maksimum vida çapı 8 mm, çelikte delme çapı 13 mm, ahşapta delme çapı 30 mm ve duvarda delme çapı 13 mm'dir.


Bu üründe de yer alan LED ışığı sayesinde ışık kapasitesinin yetersiz olduğu koşullarda rahatlıkla çalışabilirsiniz. Yine bu üründe yer alan POWER FOR ALL sistemi de, diğer akülü el aletleri ile uyumludur. Bu, özellik kullanıcılara daha fazla esneklik ve tasarruf sağlar. Örneğin, ürünü dışarda kullanırken şarjı bitti ve şarj cihazınız o sırada yanınızda değil. Dert etmeyin! Akü kapasitesi ve voltajı uyumlu başka bir şarj aleti ile Bosch EasyImpact cihazlarını sorunsuz kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu bağlamda EasyImpact 18V-40+SBox ürününün, 2 adet 1.5Ah akü ile teslim edildiğini ve ürünün akü ile birlikte ağırlığının 2,33 kg olduğunu ekleyelim. Bir alt modelin 1,40 kg ağırlığına göre biraz daha ağır gibi görünse de bu aküler kullanıcıya daha uzun çalışma süresi ve esneklik sağlar. 


Bosch Hafif el aletlerinin fiyatlarını görmek ve hemen sipariş vermek için hemen Bosch EasyImpact 18V-40+SBox (2x1.5Ah) ürün sayfamızı ziyaret edin! 


Boya Malzemeleri 


Nalburadam.com sayfalarında indirimde olan bir diğer el aleti kategorisi ise boya malzemeleri arasında karşımıza çıkıyor. Her ne kadar sıcak yaz ayları geride kalmış olsa da sonbaharın yağmursuz hava koşulları da hala boya-badana işlerini tamamlamak için uygun bir sezon. Güneşli havalar yerini tamamen kış koşullarına bırakmadan boya malzemelerine dair iki indirimli ürünü size tanıtmak istedik. 


Yine Bosch kalitesini yansıtan ürünler arasında yer alan Bosch PFS 3000-2 (Promo) Boya Püskürtme Sistemi güçlü 650 W motoru sayesinde boyayı seyreltme ihtiyacını azaltır. Bu cihaz ayrıca 300 ml/dakika boya püskürtme hızı kapasitesine sahiptir. Sağlam gövdesi ve omuz askısı, kullanımı rahat ve kullanıcı dostu kılar. All paint teknolojisi ile hem ahşap hem de duvar boyamanıza olanak tanır.


Ayrıca Bosch PFS 2000 Boya Tabancası, kompakt ve hafif tasarımı ile boyama işlemini hızlı ve kolay hale getirir. 440 W motoru, küçük ve orta ölçekli iç ve dış mekan projeleri için hızlı bir şekilde eşit boyama yapar.  Bosch PFS 2000, 1,5 m²/dakika boyama kapasitesine sahiptir. 


İki adet 800 ml'lik boya kabı, iş sırasında dolumları en aza indirirken zamandan tasarruf sağlar. ALLPaint püskürtme sistemi sayesinde ahşap, metal, duvar boyası, sır veya vernik püskürtme yeteneği sunar. Ayrıca cihaz üzerindeki açıklayıcı ikonlar, projelerinize hemen başlamanıza da yardımcı olur.


İki ürün güç açısından karşısından karşılaştırıldığında Bosch PFS 3000-2 (Promo), daha yüksek bir kapasite olan 650 W güce sahipken, Bosch PFS 2000 440 W güç sağlar. Bu nedenle, PFS 3000-2 daha yüksek hacimli boyama işlerinde verim sağlayabilir.


İndirim kampanyaları devam eden bu boya makinelerine, boyama makineleri fiyatlarına ve dahası yine indirimde olan iç ve dış cephe boyalara ve boya fiyatlarına indirimdeki ürünler sayfamızdan ulaşabilirsiniz!  


İzolasyon Malzemeleri 


Son olarak, kış aylarından önce evinde ya da binasında su yalıtımı yapmak ya da yaptırmak isteyen kullanıcılarımız için Kalekim Elastikor serisinden bir ürünü tanıtmak istedik. 


Kalekim Elastikor 3131, su izolasyonu konusunda etkili bir çözüm sunan elastomerik reçine esaslı bir sıvı plastik kaplama ve elastik su yalıtım malzemesidir. Bu ürün, farklı ambalaj seçenekleriyle sunulmaktadır, 1 kg, 3 kg, 10 kg ve 20 kg'lık plastik kovalar aracılığıyla temin edilebilir. Kalekim Elastikor 3131, geniş bir kullanım alanına sahiptir; beton, sıva, çimento levhalar, galvaniz, çinko, alüminyum, PVC, polyester, ahşap kaplı eğimli çatılar, teraslar ve binaların dış cepheleri gibi farklı yüzeylerin su yalıtımı için ideal bir tercihtir. Ürün, yüksek UV ışınlarına dayanıklılığı, çevre dostu formülü, düşük sıcaklıklarda esnek kalabilmesi ve eksiz yekpare su izolasyonu sağlayabilmesi gibi bir dizi özellik sunar. Ayrıca, üzerine boya uygulanabilir ve kullanımı son derece kolaydır, fırça veya rulo ile rahatça uygulanabilir. Kalekim Elastikor 3131, kışa girmeden önce planladığınız izolasyon projeleriniz için güvenilir ve etkili bir çözüm sunar.


Teknik özelliklerine bakıldığında, ürünün yüksek yapışma mukavemeti, buz çözücü tuzlara dayanıklılığı, su buharı geçirgenliği gibi önemli performans özellikleri bulunmaktadır. Ayrıca, çatlak köprüleme kabiliyeti, esnekliği ve sıcaklık dayanımı ile farklı hava koşullarına uyum sağlayabilir. Bu ürün, izolasyon işlerinizde güvenle kullanabileceğiniz bir seçenek sunar ve uzun ömürlü su izolasyonu sağlamak için özel olarak geliştirilmiştir. İndiirmdeki Kalekim Elastikor izolasyon malzemesi fiyatlarını sakın kaçrımayın! 


Nalburadam.com’da Sonbahar İndirimleri Devam Ediyor! 

Nalburadam.com'un Ekim ayı kampanyaları ve indirimleri sayesinde, ev ve bahçe işlerinizi daha verimli ve uygun maliyetler ile tamamlayabilirsiniz. İhtiyacınız olan küçük el aletlerini, akülü el aletlerini, hırdavat malzemelerini, yapı kimyasallarını, güvenlik ekipmanlarını, bahçe ve dekorasyon ürünlerini ve çok daha fazlasını Nalburadam.com sayfalarında bulabilirsiniz. 

En avantajlı mobilya boyası fiyatları, dış cephe boyası fiyatları, inşaat çivisi fiyatları, poliüretan astar fiyatları, metal boya fiyatları, tamir harcı fiyatları, hazır sıva fiyatları, sıva tamir harcı fiyatları, genç lake boya fiyatları, plastik boya fiyatları, selülozik boya fiyatları, metal boya fiyatları ve tavan boyası fiyatları ve vernik fiyatları nalburadam.com sayfalarında!


Boya ve astarlar, elektrikli el aletleri, elektrikli zımparalar, i̇ş güvenlik ürünleri, kırıcı deliciler, matkaplar, somun sıkmalar, takım çantaları, vida, çivi ve dübeller, vidalama aletleri, yalıtım malzemeleri, yapı kimyasalları, ve bahçe ürünlerindeki indirimleri sakın kaçırmayın. 

 

İndirimdeki avantajlı ürünleri hemen sepetinize ekleyin, aynı gün kargo fırsatından yararlanın! Tamir, tadilat, inşaat ve hırdavat malzemelerine yönelik işlerinizi en verimli ve ekonomik biçimde tamamlamak için Nalburadam.com parmaklarınızın ucunda!


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.